Започна великото преселение на пловдивчани за празниците

Животът

23-12-2014, 13:10

Снимка:

http://dariknews.bg

Автор:

Петя Радославова

Всичко от Автора

Очакват се задръствания в града по посока на автогарите следобед

Очаква се засилване на пътникопотока по автогарите в Пловдив в следобедните часове, съобщиха за ''Фокус''- Пловдив диспечери от автогарите „Юг”, „Родопи” и „Север”. Засега натоварването не е голямо. Осигурени са достатъчно автобуси за желаещите да пътуват по извънградските направления. Предварителната резервация на билети е слаба. Повечето купуват билетите си на място, преди пътуване. Едно от най-търсените направления по празници е Пловдив – София и обратно.
Превозвачите съветват гражданите преди да потеглят към близки и приятели своевременно да се информират за разписанията, които ще ползват и промените в тях през предстоящите почивни дни. Автобусите ще се движат по празнични разписания.

На 01 януари Автогара Юг ще работи от 07:30 часа. Курсът Пловдив – София в 06.30 ч. на 24,25,26,27, 28 и 31 декември няма да се изпълнява.

На 01,02 и 03 януари същият курс също няма да се изпълнява. На 25 и 31 декември няма да се изпълнява и курсът в 09.00 ч..На 01 януари курсът в 08.15ч. по същото направление ще е първи за деня. Промени в разписанията има и по други направления, затова трябва да се информирате от билетните каси на съответните автогари.