Христос ще прекара първата си Коледа у нас (видео)

Общество

24-12-2014, 09:08

Снимка:

Нова телевизия

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бъдни вечер е!

За първи път от много време насам той ще посрещне Рождество христово сред приятели

Христос ще прекара първата си Коледа у нас, в едно малко градче в България. Последните му години са минали в самота и отчаяние. За първи път от много време насам той ще посрещне Рождество христово сред приятели, съобщава Нова телевизия.
Христос е жив. Всеки ден сам се убеждава в това, макар че понякога не вярва, че е истина. Изминал е хиляди километри, пребродил е половин Европа, спал е по-често на пода, отколкото другаде.
След дълго чакане и лутане в един малък български град, Христос попада в една малка къща. И там някой отново го чака. Оказва се, че макар да е кръстосвал сам, никога не е бил единствен.
Домът  за бездомни е много повече от покрив над главата и топла храна. Когато дори Христос има нужда от помощ, състраданието към най-изолираните отново придава значение на думи като приятел, семейство и домашен уют.
Днес започва първата коледа на Христос. Въпреки че дълго е чакал този ден, вярва силно. И все пак се надява този път изпитанията да са приключили. И догодина коледите на Христос да станат две.
Кой точно е Христос – гледайте във видеото!