Няма да спират тока за неплатени сметки по празниците

Има дежурни каси

До 5 януари, „Енерго Про” няма да преустановява електрозахранването на клиенти, които не са заплатили в срок сметката си за електроенергия, съобщиха от компанията.

 70 аварийни екипа на Енерго-Про са в пълна готовност да отстраняват  възникнали повреди по електрическите съоръжения в областите, които фирмата обслужва. Осигурени са и средства за комуникация и резервни връзки между мобилните екипи и центровете за управление на мрежата. В готовност са  926 автомобила, между които специални, високопроходими и екипни.

 Отчетниците на компанията ще продължат да отчитат консумираната електроенергия по обичайния график и по време на почивните дни, като стриктно ще се спазва срокът за отчет в рамките на 31 дни.

 Клиентите, които са пропуснали да заплатят сметките си за консумирана електроенергия в срок, могат да го направят на 29 и 30 декември, както и през почивните  24, 27 и 31 декември, когато ще работят дежурни каси на Български пощи.  В Добрич дежурната каса е на площад „Свобода” №7 и ще работи в почивните дни от 9 до 13 часа.