Хелена Бонам Картър и Тим Бъртън се разделиха

Булевард

24-12-2014, 15:58

Снимка:

Flickr.com/Jessica Johanna

Автор:

Яница Танева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хелена Бонам Картър е новата Елизабет Тейлър

Освен че бяха заедно в ежедневието, те често работеха и по общи проекти

Поредната шокираща холивудска раздяла е вече факт - тази на режисьора Тим Бъртън и на актрисата Хелена Бонам Картър, пише bliasak.bg

Двамата са сложили край на 13-годишния си брак, като новината беше потвърдена от говорителя им пред британските медии.

Тим Бъртън и Хелена са определяни като едни от най-ексцентричните съпрузи в кино индустрията, които освен че бяха заедно в ежедневието, често и работеха по общи проекти. Актрисата е сред звездите в почти всички филми на режисьора, а от любовта им се родиха две деца.

Въпреки че двойката беше известна с това, че живее в отделни къщи, бракът им беше считан за изключително успешен и стабилен.

„Тим Бъртън и Хелена Бонъм Картър се разделиха в началото на годината, но продължават да са приятели и заедно да се грижат за децата си. Искаме да помолим всички медии да уважат семейството и най-вече децата им в този момент”, заяви говорителят на двойката.

Новината за раздялата, колкото и шокираща, не е съвсем неочаквана. През годината не бяха малко ситуациите, които водеха до мисълта, че нещо се е пропукало.

Първата беше свързана с папарашки снимки на Тим Бъртън, който беше щракнат да целува асистентката си. Тогава Хелена отрече слуховете за изневяра и криза в брака й.

Миналата седмица обаче актрисата беше заснета на излизане от заведение, където купонясва с приятели, но не и с мъжа си.

Според нейни близки Хелена трудно приема раздялата и е в сериозна депресия от краха на семейството.