Евгений Мосинов: Добре съм, не съм получил инфаркт!

Общинският лидер на БСП Евгений Мосинов отрече разпространената информация, че е получил инфаркт. По повод слуха, от БСП изпратиха съобщение до медиите, в което се казва:
„Рразпространената в бургаските медии новина, че общинският лидер на БСП- Евгений Мосинов е претърпял инфаркт е неточна. Самият той беше изненадан от прочетеното за себе си, че е бил в критично състоятние, но за щастие стабилизиран в кардиоцентър “Понтика”.
Истината е, че Мосинов наистина е бил в кардиоцентър “Понтика”, но само за извършване на най-обикновени рутинни изследвания. Господин Мосинов благодари на д – р Атанас Бошев и екипа на клиниката за грижите и проявения професионализъм”.
„Ще изпълня всички препоръки на лекарите и ще се грижа повече за здравето си“, каза Евгений Мосинов, след като бе изписан от здравното заведение.
Известният адвокат всъщност вчера беше именник и празнува заедно със семейството си, далеч от болницата.

“Човек да не отиде до болницата, за да си направи едни изследвания… Действително наистина бях много натоварен през последните месеци и ми се е натрупала умора, но за щастие съм напълно здрав. Пожелавам ви весели празници, надявам се всички да посрещнем една много светла Коледа”, каза политикът.