Бургазлия окичи балкона си с капачки за буркани вместо коледна украса, подлуди съседите си

Шумът се чувал денонощно и не можело да се спи

Влудяващият шум, който се чувал от терасата, имал за цел да гони гларусите, за да не накълват домашните суджуци на семейството. Това обаче побърка и жителите на блок 28 в ж.к. "Изгрев"
Бургазлия окичи балкона си с капачки за буркани вместо коледна украса. Терасата се намира на 8-мия етаж в блок 28 на ж.к. "Изгрев". Изобретателната идея имала за цел да гони гларуси и друг вид птици, които можели да накълват домашно приготвените суджуци, сигнализираха читатели на Флагман.бг. Хората обаче се оплакват от шума, който се чува денонощно, тъй като им пречи да си почиват през празничните дни.
"Тук блоковете са високи и става постоянно течение. Тези капачки така яко дрънчат от вятъра, че е невъзможно човек да се наспи. Търпяхме известно време, но сега са почивни дни и човек се застоява повече в дома си, дразни много", оплаква се Димитър Стоянов.
"Живеем в най-добрия град, а мислим все още по селски. По терасите ни тракат консерви и капачки и изобщо не ни пука за околните. Ако някой се оплаче започват псувни и обиди, и на никой не му пука за околните. Това нормално ли е", пита се нашият читател.
Източник: Флагман