Анджелина Джоли разказа за гафовете на сватбата й с Брад Пит

Варна Лайф

26-12-2014, 14:59

Снимка:

People

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Двойката забрави да поръча торта, гостите пяха фалшиво, а обетите разсмяха всички

Една от най-красивите холивудски актриси Анджелина Джоли призна, че дългоочакваната й сватба с Брад Пит от самото начало тръгнла не по сценарий и била пълна с изненади, при това не само щастливи. Неприятностите обаче не успели да развалят един от най-важните и трогателни дни в живота й.

Сега звездата си спомня за всички гафове с усмивка. Всичко започнала с тортата, която влюбените забравили да поръчат. А каква е тази сватба без традиционния многоетажен десерт в хрупкави фигурки на младоженеца и булката на върха? От нелепата ситуация фамилията била спасена от 10-годишния Пакс. Синът на най-известната двойка в света от ранна възраст изпитва страст към кулинарията и определено превъзхожда в това изкуство знаменитата си майка. Като научило за драмата с тортата, момчето приготвило наистина чудесен десерт, който изненадал младоженците с красотата и изискания си вкус и ги изпълнил с чувство на гордост.

С това обаче конфузните ситуации не свършили, съобщава The Australian Women’s Weekly. Гостите на тържеството, очевидно изненандани от скоростната сватба на Джоли и Пит, не успели да научат думите на песента Here Comes The Bride, която трябвало да прозвучи в най-важния момент от церемонията, и не успели да влязат в тон. Докато Брад и Анджелина стояли пред олтара, те чули как гостите им мучат на различни тонове.

"Ние искахме гостите да изпеят Here Comes The Bride. Но планът ни се провали - някои бяха забравили думите, друг започна по-рано... Всичко това звучеше много смешно", признава актрисата.

Най-смешни обаче били брачните клетви на младоженците. Те били написани от децата им, затова, четейки словата си, булката и женихът се заливали от смях, което лишило момента от нужната тържественост.

По думите на Джоли, всички тези нерви по организацията на празника и нестандартната церемония с изрисуваното с цветни пастели и флумастери було още повече я сближили с любимия й. А и подобни недоразумения едва ли могат да нарушат хармонията след толкова години съвмествен живот. “Ние сме заедно от десет години и преминахме през много трудни и щастливи моменти, за да стигнем до сватба без да се разочароваме един от друг. Ние бяхме на 100% убедени, че решението ни е правилно. Всичко беше чудесно, аз съм щастлива да съм съпруга", с умивка обобщава Джоли.

Сватбата на звездната двойка беше невероятно скромна. На церемонията на 23 август, присъстваха едва 22 души - само най-близките: сестрата на Брад - Джули Нил, брат му Доуг Пит, родителите им Джейн и Уилиам и други. Анджелина не покани дори собствения си баща - актьора Джон Войт. Той научил за важното събитие в живота на дъщеря си от медиите. По-късно двойката обясни това свое решение така: "За нас беше важно този ден да бъде изпълнен с топлина и смях. Това беше един специален ден, който ние искахме да споделим с децата си”.

Церемонията беше организирана в Шато Миравал — имението, което двойката обитава под наем от 2008-а г. До олтара Анджелина беше доведена от най-големите си синове - Медокс и Пакс. Захара и Вивиен хвърляха розови листа, докато Шило и Нокс държаха пръстените на младоженците.