Целта в Евроколеж: Титла от Студентското първенство

Спорт

27-12-2014, 19:06

Снимка:

ФК Евроколеж

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Ще преследваме и първото място в Югоизточна В група, разкри Григор Димитров

Спортно-техническият директор и същевременно старши треньор на Евроколеж (Пд) Григор Димитров направи кратък обзор на представянето на отбора през годината и разкри какви цели ще преследва третодивизионният тим.

Ето какво каза Гришата пред клубния сайт на колежани:

Доволен съм от представянето на отбора. Изградихме един истински колектив, който е в основата на всичко. И тук е момента да благодаря на опитните футболисти за това, че основната заслуга за изградения колектив е тяхна.

Отборът има изграден стил на игра, характер и показа мъжество в мачовете и си заслужи класиране в челото на В група. Доста под очакванията ни беше представянето през изминалия сезон.

Евроколеж е марка и винаги играе за 1-во място. Направили сме си нужните анализи след сезона. Изградихме гръбнака на отбора, дадохме шанс на момчета от нашата школата, те се възползваха по възможна най-добрия начин.

Благодаря им за това, както и на треньорите от ДЮШ. Заложихме на млад треньорски тандем – Йордан Хърков и Даниел Божков, в него влезе и капитанът Георги Куртев, който показа голяма мотивация и е водещ голмайстор на отбора. Евроколеж залага на собствени кадри и инвестира в тяхното развитие – обучение, лицензи и т.н.

Тук трябва да благодарим на президента доц. Цветан Коцев за доверието и създаването на отлични условия за работа.

Пред нас винаги е стояла целта – спечелване на Студентското първенство. Всички сили ще са насочени към взимането на купата, която не сме взимали от сезона 2009/10. Тогава бях играч в клуба и изживях една емоция и радост, която не може да се опише с думи. Сега съм още по мотивиран да я спечеля и като ръководител.

Ще се борим до последния кръг да вземем и първото място в ЮИ В група.

За подготовката към отбора ще се присъединят дълго време контузините – Румен Тинков, Дидо Павлов, Минко Жилков и Станимир Ковачев, изключително много разчитаме на тях и те ще ни бъдат най-добрите попълнения за втория полусезон.