Нов хит: Хващаме половинката в изневяра със смартфона

Приложения за 60 евро разкриват кръшкачите

Бум в продажбите на приложения за и компютри, с които се проследяват неверни половинки, отчитат онлайн търговци по празниците, съобщава британският „Индипендънт“. Според изданието купуването на софтуери за следене е придобило епидемични размери по Коледа. Пакетите се продават свободно в интернет и струват между 60 и 110 евро.

Най-търсеното приложение е FlexySPY, което позволява на следящия дистанционно да активира микрофона на телефона на половинката си, когато тя започне да говори по него, съобщава "Телеграф".

Приложенията се инсталират лесно на смартфона или компютъра и практически не могат да бъдат проследени от техния притежател. Всички имат функция GPS, което позволява да бъде следена всяка крачка на половинката. Освен това приложението дава достъп до приложенията, снимките и мейлите.

Британската компания „Диджитал Тръст“ обяснява огромния интерес към проследяващите приложения по Коледа и Нова година, защото точно тогава хората се настройват на любовна вълна и изневерите скачат рязко. Проучване на италианската агенция „Виктория Милан“ потвърждава тенденцията за засилване на либидото по празниците, като според последното проучване 76% от мъжете и 68% от жените на Ботуша са планирали интимни срещи извън семейното огнище по празниците.