Откриха изчезналата Ева

Полицаите я засекли да пие кафе в заведение в центъра

19-годишната Ева, която изчезна по пантофи от дома си преди Коледа и бе обявена за издирване се намери. Момичето е било засечено от полицията да седи спокойно в заведение и да пие кафе. Униформените са категорични, че тя не е била отвличана. Ева Бранимирова Чолакова напусна дома си в село Черно море на 21 декември в 10.30 часа. Била е облечена с домашни дрехи и чехли.
В резултат на полицейските действия на служители от сектор „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас по отношение издирването на 19 годишната Ева Бранимирова Чолакова, напуснала дома си в с. Черно море на 21.12.т.г., е констатирано, че същата се намира на територията на Бургас – град.
Данните, че е възможно да пребивава в Старозагорската ромска махала не са потвърдени, въпреки активните оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на ОДМВР – Стара Загора, поради което усилията по откриване местонахождението на младото момиче се насочват на територията на Бургаски регион. Ангажирани са множество полицейски служители от различни звена, като е установено, че изчезването на Ева Чолакова е уговорено предварително с нейн приятел. Това обяснява и облеклото й по време на напускането на къщата й - домашни дрехи и чехли.
Ева Чолакова е открита в бургаско кафене, разположено в Централната част на Бургас, като същата е предадена на близките си.