Маскиран с нож напада рускини на плажа в Несебър


Полицията в Несебър издирва мъж, който напада и обира рускини, докато се разхождат сами по плажа. Засега в полицейското управление са подадени сигнали от две жени на 49 и 68 г. Грабежите са извършени по Коледа, на южния плаж в Несебър и на ивицата между Равда и Несебър.
49-годишната рускиня, отседнала в собствено жилище в несебърския комплекс "Аралия", е била пресрещната от непознатия в района на плаж "Олимпийски надежди".Мъжът бил с маска на главата, само с прорези за очите и въоръже н с нож. След като заплашил жената, бандитът грабнал чантата й, в която имало 36 лв. и мобилен телефон, съобщава в. "24 часа".
По подобен начин е обрана и 68-годишната руска гражданка, отседнала в собствено жилище в несебърския комплекс "Лайф Стайл Де Лукс".Тя предприела романтична разходка по ивицата около таляна на Южния плаж в Несебър, когато срещу нея се приближил непознат маскиран мъж.След заплаха той грабнал чантата и побягнал. В нея имало електронна книга, 3050 рубли, 100 евро и мобилен телефон. По случая е образувано досъдебно производство.