Благи гости дариха 20 семейства в район ”Тракия”

Мисия Пловдив

30-12-2014, 15:00

Снимка:

район „Тракия”

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Дамите от Лайънс клуб направиха щедро дарение на семейства в затруднено положение

Дамите от Лайънс клуб "Евридика-Пловдив" направиха щедро дарение за трета поредна година на 20 семейства в затруднено положение, живеещи в район "Тракия".
Акцията се реализира с помощта на експертите от районната администрация и социалните служби, които осъществиха срещата с хора с тежки заболявания, самотни възрастни, деца с един родител - всички те нуждаещи се от жест на внимание, от подкрепа и от протегната ръка.
Благодарение на множество дарители дамите от "Лайънс-Евридика" осигуриха хранителни продукти, лакомства, перилни и почистващи материали за хората в нужда.
Акцията се отличава най-вече с отношението, което се засвидетелства към хората, тъй като представителите на Лайънс посещават техните домове, за да видят на място нуждите им и да чуят техните очаквания, за да продължат своето добро дело с още добри дела и за напред.
"Изключително признателен съм към всички участници в дарителската акция, особено благодарен съм на "Лайънс-Евридика, че са наши партньори и за трета година даряват радост и надежда за Коледа и Нова година на много семейства от район "Тракия"", заяви кметът на района Костадин Димитров.
Същевременно той благодари и на всички дарители за района, които цяла година подпомагаха социалните акции на районната администрация.