Анелия се събра с Коко Динев

Фолк певицата празнува рождения ден на дъщеря си с таткото преди Нова година

Анелия и Коко Динев отбелязаха заедно рождения ден на дъщеря си Ивон. Анелия и Коко Динев се събраха като едно истинско семейство. Цялата тази привидна идилия се случи заради Ивон. Дъщерята на бившата двойка имаше рожден ден малко преди настъпването на Новата година. И напук на всички приказки, Анелия и Коко показаха, че са в прекрасни отношения.Всъщност певицата винаги го е твърдяла, а ексмъжът й е избягвал да й създава проблеми, въпреки очевидния й конфликт с настоящата му Емилия. Това е особено странно, имайки предвид, че втората очаква някаква подкрепа в негово лице, твърди Kliuki.net.

Уви, не може да разчита на такава! Да не говорим, че майката на Коко Динев също обожава и приема за половинка единствено Анелия. Така че няма нищо чудно как така фамилията се щракна за спомен заедно около тортата на порасналата Ивон.

Момиченцето вече дава заявки за бъдеща звезда. Засега тя не блести с някакъв талант, но пък обича да позира, да се изявява и много скоро сигурно ще тръгне по стъпките на мама. Анелия едва ли би имала против.

Но всяка чалга гърла счита, че по-добре наследниците й да не минават по нейния път. Певиците съзнават какви жертви са направили, за да стигнат дотук и не им става приятно, когато си представят, че същото може да сполети децата им. Особено тези, които покрай кариерата си, са хванали съпруг за пари.

Анелия обаче не е от тях. Навремето тя се омъжи по любов, Ивон е плод на тази любов и днес тримата показват, че могат да са единни, каквото и да им е предоставило времето.