Мишо Венков: Конфликт с ЦСКА нямам, всичко може да се случи

Очаква се през идната седмица Стойчо Младенов да проведе разговор с Венков, по време на който двете страни да обсъдят възможността той да се завърне в ЦСКА

Левият бек на Черно море Михаил Венков не отхвърли възможността да се върне в ЦСКА през пролетта. Той коментира бъдещето си пред "Тема Спорт": "Всичко може да се случи. Нямам конфликт с клуба, така че липсват пречки за подобен ход. Но до момента нищо официално не се е случило", заяви Венков, който е в списъка за нови попълнения на Стойчо Младенов.

В медиите се появи информация, че той е осъдил ЦСКА за неполучени заплати от времето на "Титан". Бранителят бе част от отбора през сезон 2012/13 година, когато бе неиз­менен титуляр в зоната на ле­вия бек.

Решението на Софийския районен съд в негова полза е постановено на 17 декември, но от ЦСКА са реагирали веднага и са го обжалвали на следващия ден. "Разбрах за решението от медиите, все още не съм говорил със своя адвокат. Сумата не е голяма, става въпрос за неполучени възнаграждения. Както казах обаче - конфликт с ЦСКА нямам", добави Венков.

Негово завръщане на "Армията" може да се осъществи, ако Тончи Кукоч бъде продаден. Контрактът на Венков с Черно море изтича през лятото и вариант пред него е да го прекрати по взаимно съгласие предвид съвсем реалната перспек­тива моряците да играят във втората плейофна шестица.

Очаква се през идната седмица Стойчо Младенов да проведе разговор с Венков, по време на който двете страни да обсъдят възможността той да се завърне в ЦСКА.