Eксвратар на "нафтата" се врече във вярност на Локо Пд

Спорт

04-01-2015, 12:31

Автор:

Коста Янков

Всичко от Автора

Напук на тежката криза, Йордан Господинов готов да остане на "Лаута" и през пролетта

Вратарят на Локомотив Пловдив Йордан Господинов за­яви, че въпреки тежката ситу­ация в клуба е готов да остане и през пролетта.
"Имам дого­вор с клуба до лятото. Най-много от всичко искам да го изпълня. Положението не е ни­как леко в отбора. Така бе и през есента, но явно сега то се е влошило, поне така чувам. Мисля, че ако се осигурят що-годе някакви условия за профе­сионален футбол, повечето момчета ще стиснат зъби и ще продължат да играят, ще доизкарат първенството. Сред тях съм и аз. Но всичко за­виси от това дали ще има клуб.

Когато в края на годината се разделяхме - шефовете ни да­доха колкото пари можаха и ни казаха, че ако нищо не се подоб­ри, може и да ни освободят. Уведомиха ни, че ще чакат ня­какво положително развитие след Нова година. Дано наисти­на има такова, защото не си представям, че клуб като Локо­мотив може да престане да съ­ществува. Дано се случи нещо позитивно, феновете на този отбор го заслужават", заяви Йордан Гос­подинов. Опитният страж тръгна за големия футбол от славния някога Нефтохимик, където в продължение на три сезона редовно беше титуляр и то в конкуренцията на Свилен Симеонов-Дзенга.