Проф.Миланов: Най-големите ни надежди са за политическа стабилност през 2015г.

Най-голямо отражение през тази година ще даде промяната на Южен поток, смята Страхил Ангелов

„Минус и минус не правят плюс. Политиката на държавата е такава, че кара хората да емигрират”, каза в предаването „Събуди се” поетесата Маргарита Петкова.

„Според мен положението на Шукри не е толкова отчайващо, вероятно просто не му дават виза” заяви от своя страна Страхил Ангелов.

„Никога няма да се съглася, че за едни такива действия е виновна държавата”, каза проф. Милан Миланов. Той попита дали има вече семейство в България? „Това е една единица, която съзнателно беше разрушавана в продължение на години. Тя живее без мисъл, защото дори и кучето гледа кученцата си до определени дни”, допълни той.

Според него и милионер да си станал в чужбина, нищо не може да замени това, че не си до детето си.

Попитани какво очакват да се случи през 2015 година проф. Миланов отговори, че за него 2014 година е била предсказуема. „Най-големите ни надежди са да има политическа стабилност”, каза той.

Според Страхил Ангелов най-голямо отражение за България ще даде промяната на трасето на „Южен поток”. „Ще загубим много, не само пари”, каза той и допълни, че нито един голям проект не се е реализирал в страната през последните години. Другото събитие, което ще даде отражение и през тази година, е фалита на КТБ.