Футболна агитка преби детето на журналистка от Радио Пловдив

Крими

04-01-2015, 13:29

Снимка:

24chasa.bg

Автор:

Радост Петрова

Всичко от Автора

Ритали 15-годишният Румен, докато загуби съзнание, момчето се възстановява в болница

Агитка от 30-тина пияни фенове на Локо Пд пребиха почти до смърт без видима причина 15-годишния Румен Койчев - ученик от Руската гимназия и син на колежката от Радио Пловдив Искра Койчева. 

Самата Искра изплака болката си от профила във ФБ и поиска наказание побойниците.

Тежкият инцидент станал към 19,30 часа вчера в кафене до Събота пазара. Отвън минали футболните привърженици и закрещели към компанията  на Румен "Мишки, мишки".  Самият Румен не разбрал какво става и излязъл навън да глътне въздух, но тогава пияните фенове се нахвърлили върху него. Съборили го на земята и го заритали. Момчето припаднало и загубило съзнание. Другите момчета от от компанията му избягали.  Само едно от момичетата останало и повикало други клиенти от заведението на помощ. Нападателите са успели да избягат. Младежът е в болница, със сцепени вежда и устна. Направен му е скенер, заради евентуално сътресение на мозъка и е оставен под наблюдение за няколко дно. Според лекарите от Хирургиите, се е разминал на косъм от най-лошото.

Днес Румен е адекватен, но пораженията по лицето му са жестоки. Случаят не е в полицейския бюлетин днес, но по информация на майката с разследването на побоя се занимават от Първо РПУ в града. Искрено се надявам тоя брутален акт на насилие да не потъне в папките и архивите, пише Искра до колеги и приятели в профила си във ФБ.