Цените падат наполовина през януари

Животът

05-01-2015, 06:39

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Навалица за уреди за здравословно готвене с 5 години гаранция

Цените падат следпразнично наполовина в големите вериги за дрехи, техника, мебели и козметика.

До края на януари магазините се надпреварват във всевъзможни промоции, като хитови са евтините пуловери по 10 лв., намалени от 19,50 лв., мъжките ризи на промоционална цена от 20 лв.и дамските поли по 5 лв., показва проверка на „Новинар”.

„Клиентите ни чакат януарските намаления, за да си купят ботуши с 60 процента по-евтино, защото знаят, че тогава сваляме цените, а не през декември”, обясниха от магазин за маркови обувки. Голям хит в момента са и различните машинки за фрешове и за печене без мазнина.

Модерен уред за здравословно готвене може да се купи за около 200 лв. и с 5 години гаранция, ако платите до 18 януари. Ударни отстъпки до края на януари има и на козметиката и битовите стоки.

Течен перилен препарат вече може да се намери за 8,75 лв. вместо 13,29 лв., а туш за мигли - за 9, вместо за 15 лв.

Ако искате да купите ново обзавеждане за дома, моментът е подходящ. Мебелните магазини предлагат специални отстъпки на холни секции, шкафове и дивани.

Комплект мебели за спалнята например в момента излиза 600 лв., намален от 800 лв., а комплект фотьойли струва 300 лв., като отстъпката е 100 лв.

Други предприемчиво мислят за промоции през февруари и март още отсега. За всеки 50 лв., от покупките в голяма верига за мъжки и дамски дрехи, подаряват ваучер за 10 лв.

Промоцията важи от 23 февруари до 8 март, като условието е, че един клиент може да получи най-много 5 ваучера.