Денис Ризов: Живея на хотел, нямам кола и имоти

За малко да стана свещеник, за да мога да ходя с дълга коса, спомня си рокаджията

Бизнесменът Денис Ризов разкри, че нарочно няма никаква собственост на свое име. Правел това, защото имал свободата.

„Нямам кола, нямам апартамент, живея на хотел от две години", призна той в предаването на Сашо Диков по Нова тв. Денис Ризов твърди, че за него няма значение дали ще се разведе с Наталия Симеонова. Дори и да скъсат документално, тя нямало да получи нищо, защото нямали общи имоти.

„Цялата ми собственост е прехвърлена през разни фирми", твърди Денис Ризов. Той разкрива и как е започнал да трупа парите си.

„Не съм станал милионер от конфитюри. Изкарах добри пари през 90-те години от това. Взимах права на фирми, дистрибутирах ги навсякъде. В Америка се запознах с един човек, който е измислил едно лепило. Занимаваше се с това да събира интересни хора, които според него ще си допаднат. Благодарение на него аз се запознах с хора в Щатите и започнах да се занимавам с хранителни стоки. Три години преди това с група „Ахат" нямахме какво да ядем", спомня си музикантът.

Той разкрива и други интересни подробности от миналото. Например защо толкова държи на дългата си коса: „За малко да стана свещеник, за да мога да ходя с дълга коса, само на тях им разрешаваха навремето да са така. Не е никакъв комплекс това, че сега имам такава коса."

Денис Ризов разкрива още, че и сега е с Александра - гримьорката, с която се запознава, докато води предаването си по БНТ. „Не обичам да я наричат гримьорката, тя си има име", сряза той Сашо Диков и показа последния подарък, който получил от нея - огромен портрет, направен от по-малки снимчици.