Анастейша ще изнесе концерт в София

Афиш

05-01-2015, 14:21

Снимка:

Нова телевизия

Автор:

Яница Танева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Анастейша повежда втора борба срещу рака

Анастейша последва Джоли с двойна мастектомия

Първата визита на поп дивата у нас е на 16 април

Американската поп икона Aнастейша ще пее за пръв път пред българските си почитатели, предаде Нова телевизия. Концертът ще се състои на 16 април, а мястото е зала 1 на НДК. Визитата на суперзвездата у нас е част от световното й турне “Resurrection Tour 2015”, което стартира с европейски дати през януари.

Билетите за концерта вече са в продажба. Цените са от 55 до 115 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Турнето на Анастейша е в подкрепа на последния й шести студиен албум от миналата 2014 г. “Resurrection” – първата продукция с авторски песни след “Heavy Rotation” от 2008 година. Високо оценен от критиката и почитателите на певицата, той влезе в топ 10 на много от европейските чартове, в това число тези на Германия, Италия и Великобритания.

Анастейша притежава изразителен дрезгаво звучащ глас, по-често свързван с тъмнокожите R&B вокалисти. Именно заради него тя става една от най-известните и любими съвременни поп изпълнителки. Досега поп дивата има над 30 милиона продадени албума по целия свят.

За съжаление, вниманието на медиите и аудиторията е приковано и от здравословните проблеми на Анастейша – първо болестта на Крон, а по-късно и рак на гърдите. Диагностицирана през далечната 2003 г., едва през 2013 г. изпълнителката обяви, че е победила болестта, но се е наложило да се подложи на двойна мастектомия.

На концерта в София през пролетта, Aнастейша ще зарадва българските си фенове както с песни от новия си албум, така и с най-известните си хитове.