Чудо! Студентка в Благоевград полетя от 4 - ия етаж и оцеля

Момичето е паднало от кооперация в Стара Загора

Младо момиче, което е студентка в благоевградски университет, е паднало от четвъртия етаж на жилищна кооперация в Стара Загора рано тази сутрин и по чудо е оцеляло. На място веднага е пристигнала линейка и момичето е откарана в спешното приемно отделение на многопрофилната болница "Проф. д-р Стоян Киркович". Малко по - късно пострадалата е настанена в неврохирургичното отделение.

"Девойката е с четири счупени прешлена, има и хематом на белия дроб, предстои и операция", съобщиха от неврохирургията на старозагорската болница "Киркович". Нямало пряка опасност за живота на 21 - годишна студентка Бояна Йорданова, но тя можела да остане инвалид за цял живот, съобщи standartnews.com.

Инцидентът е станал в жилищен блок на ул. "Иван Вазов" в днес около 3 часа сутринта и версиите за него все още са противоречиви. Пред медиците Бояна, която е студентка в Благоевград и си дошла за празниците обяснила, че е паднала случайно. Изследванията показвали, че в организма й няма алкохол или наркотици.

Не било изключено обаче това да е опит за самоубийство, което момичето прикрива. Според шефката на спешно - приемното отделение д - р Милена Василева по празниците, когато такива случаи обичайно зачестяват, е имало още три опита за самоубийства, но с медикаменти.