Трима видяха празничната украсата в ареста

Крими

05-01-2015, 15:22

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Арест за 21-годишен заплашвал баба си

Трима мъже са били бити в Бургас в дните след Нова година, съобщиха от полицията. 24-годишен помориец вървял със своя позната,в района до светофарите на бул. "Булаир", срещу Пристанище Бургас.

Тогава е бил нападнат от непознат мъж, който безпричинно му нанесъл побой. Пострадалият потърсил медицинска помощ в МБАЛ – Бургас, където е констатирано, че получил фрактура на челюстта, изкъртен зъб и изместено рамо, но е без опасност за живота. 
Малко по-късно е получено съобщение от 32-годишен бургазлия, след като се качил в личния си автомобил "Фолксваген Голф", е последван от свой познат, който се качил на предната дясна седалка и му нанесъл удар с ръка в областта на лицето, от което бургазлията получил фрактура на носните костици. Познатият слязъл от колата и се укрил, но е установен от полицейските служители – това е криминално проявения П.С., 26-годишен от Бургас. Причините за инцидента са в процес на изясняване. 
Третият пострадал е 39-годишен бургазлия. На бургаската улица "Индустриална", до бензиностанция "Шел", му е нанесен побой, от който получил контузии в областта на главата. Извършителят на деянието е 42-годишния Н.П. от Бургас, който направил пълни самопризнания и е задържан за срок до 24 часа. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление "Полиция" - Бургас.