Кои са най-подходящите подаръци за имениците Йордан, Иван и Антон

Общество

05-01-2015, 16:05

Снимка:

pixabay.com

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ледено кралство (Галерия)

Виртуална реалност - Галерия

Сватбена рокля? (галерия)

Започна месецът на празниците. В продължение на Коледа и Нова година, Януари ни предоставя още време посветено на близки, роднини и приятели. Това са големи празници не само за всички, носещи тези имена, но и големи християнски празници.
Обикновеко след Коледно-Новогодишните празненства идеите за подаръци са напълно изчерпани. Ето няколко съвета от международната платформа за електронна търговия kaymu, които не просто са идеи, а точните подаръци за тези именници.
Йорданов ден – Мъжете празнуващи на този ден, обичат практичните подаръци. Неща, от които имат нужда и биха им влезли в употреба. Разбира се, в този случай се залага на индивидуалността на именника, вие го познавате и знаете какво обича. Никога не би се разсърдил на козметика – парфюми, афтършейфове и др. Дамите, от своя страна биха се зарадвали на по-нестандартните подаръци, които не биха очаквали да получат. Такъв например може да бъде картина или произведение на изкуството.
Иванов ден – За Ивановците, материалните неща не ги впечатляват, освен ако не са изключително скъпи или с нумизматична стойност. Няма защо да се лъжем, те обичат скъпите неща. И все пак, ако вашият подарък е по-скромен, то заложете на старинните вещи – монети, стари часовници, статуетки. За дамите, празнуващи на този ден, изберете козметика и подаръци, които ще им подарят спомени, като разкрасителни процедури или почивки.
Антонов ден – Мъжете, носители на това име, обикновено не са притенциозни и все пак това зависи и на кой зодиакален знак са представители. Подходящ подарък за тях са кожените изделия – портмонета, колани, якета. Избягвайте козметиката, тя не е сред любимите им подаръци, тъй като ги смятат за банални. Дамите, носители на това име държат на забавните подаръци, които носят емоция. Ако не се сетите за такъв, винаги може да подарите цветя в саксия. Повечето от тях ги обожават.
Имената, които дават нашите родители донякъде предопределят съдбата ни. В буквите на името са заложени различни вибрации, които са носители на кодове, заложени в нас и предопределящи какво харесваме и съответно какво не харесваме. В избора на подарък не забравяйте и индивидуалността на всеки човек и неговите предпочитания.