Крадците без почивен ден

Крими

06-01-2015, 10:59

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

68-годишна бургазлийка се оплакала в полицията след като устоновила, че дамската й чанта липсва от дома й. Неивестен е влазъл в жилището й на улица «Оборище» с подправен ключ, съобщиха от полицията. От помещението е  взета  дамската чанта на жената, в която имало  1 000 лв., лична карта и дебитна карта. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

Около 20.05 ч. вчера  във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за разбита къща, разположена на ул. «Стара планина» в бургаския квартал «Банево». Имотът е собственост на  56- годишен бургазлия. Констатирано е, че чрез натиск е отворен прозорец на първия етаж на къщата, като са откраднати : два LCD телевизора и 30 домашни луканки.
На 05.01.т.г. около 22.45 ч. във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от 60 годишна бургазлийка за това, че малко по-рано в района на ул. «Морица» в к-с «Братя Миладинови», е застигната от непознат мъж, който я бутнал на земята, отнемайки й дамската чанта, съдържаща : две дебитни карти, връзка ключове и сумата от 0.10 лв.