Ерос Рамацоти очаква първи син

Най-обичаният италиански поп-изпълнител Ерос Рамацоти и съпругата му, топмоделът Марика Пелегринели, очакват второ дете. Италианската красавица обяви, че е бременна половин година след пищната им сватба, която се състоя през юни миналата година. Ерос от своя страна сподели пред италианските медии, че е на седмото небе, защото рожбата ще бъде от мъжки пол, съобщава moko.bg.
Щастливото събитие ще се случи през пролетта, а няколко месеца по-късно ще стартира световното турне на Ерос, което ще мине и през София на 26 септември. “Раждането на първия ми син е най-големият подарък за мен и ще ме направи най-щастливия човек на света. Нямам търпение да започнат концертите, за да предам това чувство на феновете ми. Чувствам, че 2015-а ще бъде най-силната ми година.”
Знаменитостите все още не коментират какво име ще изберат за най-младия си наследник. Досега Рамацоти има две дъщери – едната на 18, а другата на 3. Аврора Софи е най-голямата, нейна майка е швейцарският модел Мишел Хунцикер, за която певецът беше женен до 2002 г. Рафаела Мария е втората му дъщеря, родена от настоящата му съпруга, 25-годишната Марика Пелегринели.
Най-успешният италиански певец и композитор на всички времена пристига за своя концерт в България на 26 септември 2015 г. Гостуването на Eros World Tour в България несъмнено ще бъде  най-вълнуващото мега събитие за 2015-а, а емоциите, които очакват публиката, незабравими.