Димчо Ненов: Ще градя отборът на Добруджа „от нулата”

Спорт

07-01-2015, 16:02

Снимка:

Ангел Радилов - Добрич Утре

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Представиха новия треньор Димчо Ненов и футболистите на „Добруджа” (снимки)

Само са водени разговори за юноши от ЦСКА

Изпълнителният директор на ПФК „Добруджа” Светослав Петров представи пред журналисти официално новия наставник на жълто-зелените  Димчо Ненов. Минути след това извиканите футболисти направиха първата си тренировка.

За първи път попадам в подобен случай да се налага да градя напълно нов отбор на полусезонаа "от нулата", но след като съм поел отговорност ще дам най-доброто от себе си, каза на пресконференцията Димчо Ненов.

Подготовката на добруджанци ще протече изцяло в Добрич. Със сигурност е уредена контрола за 24 януари с Несебър. Уточнени са проверки и с Черно Море, Дунав Русе, ФК Бургас. Уговарят се и контроли  с  Черноморец Балчик и Септември Тервел.
Заради студа първото занимание днес се проведе в зала "Добротица"
В отбора от първия полусезон остават Атанас Илиев, Кристиян Димитров, Мустафа Мустафа и вратарят Павел Петков. Най-известното име от новодошлите е юношата на Левски Николай Петров. В подготовката се включиха и юношата на Черно море  Николай Иванов, Йордан Петев и Александър Димитров от Чавдар (Етрополе), Стоян Марудов от Марица (Пловдив). Филип Филчев и Танер Юсню също се завръщат в отбора. Днес започнаха тренировката и юношите Дони Дончев, Мартин Михайлов, Симеон Митев и Християн Христов. Светослав Петров заяви че са водени разговори за  юноши от ЦСКА, но няма потвърждение за преотстъпване.

Верни фенове на агитката на жълто-зелените дариха на новия треньор добруджанска погача.