"Ку-ку бенд" с концерт в зала "Арена-Армеец"

Слави Трифонов кани и бивши изпълнители за юбилея

През 2009-а беше последната голяма изява на Дългия и колегите му. Сега пък се навършват 20 години от съдаването на "Ку-ку бенд", което е повод за грандиозното събитие, което Слави Трифонов и екипът му ще реализират в зала "Арена-Армеец".

Идеята за концерта върви от първото предаване на Новата година. Тогава водещият сподели, че барабанистът Венко е като енциклопедия на творчеството на "Ку-ку бенд". Затова и Слави първо на него се обадил, за да обсъдят репертоара за изявата, която най-вероятно ще е около Великден.

Концертът е обявен като "Ку-ку бенд Юнайтед", тъй като на сцената ще излязат и музиканти, които през годините са били част от екипа на Трифонов. Засега са поканени да участват Деси Добрева и Нели Петкова.

Бившите перкусионисти Калин Вельов и Лили Йончева, която живее в Лондон, също ще бъдат оферирани, както и вторият китарист в състава на групата - Николай Арабаджиев, който пък е в Белгия. С тях, Георги Красимиров-Герасим, Нина Николина и Александра Раева ще преговаря Евгени Димитров-Маестрото.