Потопи напролет, суша през лятото

Сатурн ще наказва според делата през 2015 г., парите идват през есента

Наводнения през пролетта и суша през лятото ни вещаят звездите тази година. Тя ще бъде тежка за България, категорични са астролози. Няма да ни подминат катаклизмите и през 2015 г. Обилни дъждове и наводнения на много места ще има през април и месец май. Хората пак ще пострадат, ще има къщи и дворове под вода, пише "Всеки ден".

За сметка на валежите през пролетта лятото ще бъде много топло и сухо. Земята ще изгори, голяма част от реколтата ще загине. Според астроложката Анелия Лечева страната ни не може да очаква големи подобрения във финансовото състояние. Годината ще е много трудна, всичко ще става с борба. Сегашното правителство няма да се разпадне въпреки противоречията и разногласията между коалиционните партньори, смята Лечева. Според нея местните избори ще са доста трудни, а след тях Пловдив ще има нов кмет. Годината е успешна за здравеопазването, образованието и хората.

2015 г. ще е много важна и от човешка гледна точка и ще повлияе на всеки един от нас според деянията му. Тази година е година на Сатурн - планетата на кармата и дисциплината. Тя е строгата планета, която раздава справедливост. Затова всеки човек трябва да е внимателен в действията си, да върши и мисли само положителни неща, за да не го застигне възмездието. От юни до септември е най-строгият период, в който Сатурн ще „провери" всеки човек дали си е научил уроците. Точно тогава очаквайте трудности и пречки, обявиха астролози. Хубавото е, че от тази година започва стабилизиране на финансовото и политическото състояние в световен мащаб. Този процес обаче ще започне от есента. Тогава Сатурн ще влезе окончателно в Стрелец, а негов господар е Юпитер - планетата на големия късмет и благоденствието.

За последно Сатурн влезе в Стрелец през 2007 г., когато в България заплатите се увеличиха рязко, икономиката беляза невиждан бум, а хората бяха много оптимистично настроени и щастливи.