Херцогинята на Кеймбридж Катрин става на 33 години

Общество

09-01-2015, 21:14

Снимка:

Flickr.com/noelle rose

Автор:

Яница Танева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кейт Мидълтън е най-стилната жена за 2014 г.

Очаква се Кейт да чества празника си спокойно в тесен семеен и приятелски кръг

Херцогинята на Кеймбридж Катрин днес отбелязва 33-ия си рожден ден, предаде Дарик, цитирайки БТА.

Очаква се Кейт да чества празника си спокойно в тесен семеен и приятелски кръг, тъй като я очаква поредната натоварена година, в която ще се роди второто й дете.

Още следващата седмица бременната херцогиня на Кембридж ще поднови официалните си ангажименти. Второто отроче на Уилям и Кейт трябва да се появи на бял свят през април. През същия месец херцогът на Кембридж ще започне работа като пилот на медицински хеликоптер към регионалната служба на въздушната „Бърза помощ” в Източна Англия.

През предстоящата година се очаква кралската двойка да прекарва по-малко време в двореца Кенсингтън в Лондон, за да избегне шумотевицата покрай разрастващата се фамилия. Уилям и Кейт ще прекарват повече време в провинциалния си дом Анмър Хол, който е част от имението Сандрингам на кралица Елизабет Втора и е подарък от нейно величество за младото семейство.

Изминалата година беше не по-малко натоварена за херцогинята на Кембридж Катрин. Съпругата на принц Уилям трябваше да се справя с енергичния си първороден син принц Джордж, който вече е на 17 месеца. През септември официално беше оповестено, че Кейт очаква второто си дете. Впоследствие на бъдещата майка й се наложи да отмени част от ангажиментите си заради силно сутрешно гадене. През декември херцозите на Кембридж бяха на визита в САЩ, като този път оставиха сина си Джордж у дома. Малкият принц направи първото си официално пътуване в чужбина през април миналата година, когато височайшите му родители посетиха Австралия и Нова Зеландия, припомня изданието.