Огромна яма капан зее в центъра на Бургас

На ден по тази улица минават стотици бургазлии и гости на града

Опасна дупка зее в центъра на Бургас. Тя е потенциален капан за пешеходците, минаващи по ул. „Георги Кирков”. За това алармираха читатели на Topnovini.bg. Ямата се намира точно до оборотното кафе „Малобу” и фолк клуб „Планета”.

Дупката е дълбока над 20 см, но нищо не подсказва на забързаните пешеходци, че може да пропаднат в нея. По никакъв начин клопката не е обозначена. Възможно е по-невнимателните да попаднат в дупката и да не се разминат само с изкълчване, ожулвате, но и да счупят някой крайник.

На ден по тази улица минават стотици бургазлии и гости на града. Огромната яма представлява опасност най-вече през тъмната част на денонощието, още повече, че от там минават подпийналите клиенти на посочените заведения.

„Толкова е дълбока, че нищо чудно да се случи някоя беля”, коментира възрастен бургазлия. Продавачите от близките обекти и живеещите в района се надяват скоро да се ремонтира улицата, преди да е станало инцидент.

Тази пресечка на главната улица „Александровска” в Бургас остана извън проекта за ремонт на центъра. Настилката й от години не е сменяна. Очаква се скоро да „блеснат” и уличките като „Георги Кирков”.