Азис се моли да иде в Пайнер

Булевард

15-01-2015, 13:54

Снимка:

Lifestyle.bg

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Преслава ще запише дует с Азис

Азис показва мускули, млати боксова круша за ЧНГ

Колеги на изпълнителя са категорични, че изкуственото му приятелство с Преслава и Мария е с ясната цел да получи така желаната покана да стане част от "Пайнер"

Фолк певецът Азис от няколко месеца насам усилено се моли да се уреди в "Пайнер", пише "България Днес". Ромският славей е твърдо решил, че ще направи всичко по силите си, за да намери място сред конкуренцията и най-сетне да се докопа до редиците на най-успешната музикална компания в чалга индустрията.

Въпреки че през последните години изпълнителят спечели популярност в "Диапазон рекърдс", неочаквано е преценил, че мястото му е сред големите звезди на попфолка. Именно поради тази причина чалгаджията реши да направи дуети с две от най-големите звезди на "Пайнер" - Мария и Преслава.

С присъщия за него подмазвачески подход Азис успя да спечели доверието им и двете бързо се сдушиха с него. Само и само да докаже приятелството си към Преслава, костинбродският изпълнител склони да стопли отношенията си с Николета Лозанова и да интервюира колежката си в предаването на НиЛо - "Папараци".

Колеги на изпълнителя, опарили се от двуличието му, са категорични, че изкуственото му приятелство с Преслава и Мария е само и единствено с ясната цел най-после да получи така желаната покана да стане част от "Пайнер".

"Ще се изпокара и с тях, когато постигне целта си, както е направил с редица други колеги. Сега им се мазни, за да ги използва, после бързо ще ги зачеркне от приятелите си" - коментират бивши дружки на Азис.