Вулева - новият секссимвол!

Водещата е сред кандидатките за приза на годината

Албена Вулева е сред кандидатките, които ще се борят в конкурса „Секссимвол на годината", организиран от paparazzi.bg. Блондинката ще си оспорва челното място с Евгения Калканджиева и бившата любовница на мъжа й Тачо - Зорница Линдарева.

Гласуването ще продължи още ден, като всеки може да даде своя вот за любимата си ВИП персона във фейсбук. Победителите ще бъдат обявени този петък на парти в столичен клуб.

До момента Албена води с около 40 процента пред Линдарева, а шефката на агенция "Визаж" е на трето място. Петко и Яна Димитрови, Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева, футболистът Благой Георгиев и 18-годишната Куини-Алис Николова попадат в категория "Секси двойка".

За най-сексапилни популярни майки се състезават танцьорката и фитнес гуру Биляна Йотовска и плеймейтката Биляна Евгениева. Титлата „Риалити секссимвол" пък ще си оспорват Елена Кучкова, Бориса Тютюнджиева и Кали, пише Пик.

Организаторите на проявата аргументираха попадането на Албена в няколко категории с невероятните и зрелищни скандали, които спретна, докато беше участник в последното издание на шоуто „ВИП Брадър" миналата година.