Вестниците в неделя, 18 януари

Най-доброто от печата

18-01-2015, 07:10

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

„24 часа"
Бандата на Мила Георгиева давала по 2 бона за палеж
По 2000 лв. давала бандата за мокри поръчки, ръководена от Мила Георгиева и сина й, за палеж. Мартин Георгиев, с прякори Джито и Белия, лично броил сумата на свой приятел, за да намери човек, който да подпали дома на съседа му, защото искал да го купи. Друг път той поръчал да бъде подпалена кола, паркирана пред палата му в кв. "Бояна". Това казал свидетел, разпитан по делото срещу Мила и Мартин Георгиеви и още 8 души.
„Труд"
АБВ подаде ръка на БСП, столетницата ги отряза
Лидерът на АБВ Георги Първанов подаде днес ръка към всички леви и центристки партии за явяване на местните избори на есен с общи кандидати. БСП обаче го „отряза". Или поне засега.

„Докато АБВ не определи отношението си към участие в дясното правителство, което упражнява дясна политика, ние не можем да започнем диалог с тях по тези въпроси", заяви пред „Труд" говорителят на БСП Атанас Мерджанов. Той допълни, че принципно всяка една от четирите управляващи партии може да им подаде ръка, но в крайна сметка политиката е представляване на интереси. „А ние представяме бедните хора", посочи Мерджанов. „Стандарт"
Пускат 8 влака през Карлово
Осем от спрените влакове, които минават през Карлово, ще бъдат възстановени следващата седмица. Това обеща министърът на транспорта Ивайло Московски. Той пристигна на гарата в града, след като протестиращи и представители на синдикатите в железниците от Карлово, Пловдив и Стара Загора блокираха бързия влак от Бургас за София. Той припомни решението на правителството да се прехвърлят 40 млн. лв. капиталов трансфер към субсидията за "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД.