Части на София без вода на 19 януари

Животът

18-01-2015, 07:19

Снимка:

Софийска вода

Автор:

SofiaUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЧЕЗ дърпа шалтера, "Софийска вода" - спира кранчето

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването

На 19 януари 2015 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Васил Левски”, се налага спиране на водоподаването от 10 до 18 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Васил Левски” от ул. „Аксаков” до ул. „Иван Вазов”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хаджи Димитър” на ъгъла с бул. „Васил Левски”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница“ се налага спиране на водоподаването от 10 до 14 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :

ул. „Ангиста” от бул. „Васил Левски” до ул. „Георги Сава Раковски”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангиста” на ъгъла с ул. „Чумерна“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"