Петър Хубчев е доволен от Берое след първата контрола на тима

"Някои от играчите на проби ще останат, други не", каза още той

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев говори пред медиите след първата контрола на тима за 2015 година.

 

„Доволен съм, но имаме още много работа“ – обобщи той – „Футболистите се вложиха много ангажирано в мача въпреки умората. Вижда се, че футболистите на някои постове, на които те трябва като цяло да са по-свежи бяха доста уморени, но се опитаха да дадат всичко от себе си“, сподели Хубчев за мача.

 

„Футболистите на проби трябва още да се доказват. Ние не бързаме много със селекцията. Искаме да опитаме според нашите възможности да привлечем футболисти, които да ни помогнат“, каза още той.


„Сагата с Венци Христов ми е омръзнало да я коментирам и няма да го направя. Най-важното около него, а и за всеки футболист – най-важното е да е здрав. Започна да бяга леко. Надявам се до няколко дни да започне и с отбора“, сподели треньорът.

 

„Подготовката е направена така, а и момчетата вече го знаят – първите 10 дни са възможно най-тежките като физическо натоварване за тях. Съвсем честно казвам – всеки дава максимума от себе си. За наша радост освен Венци Христов и Димо Бакалов нямаме други контузии, което също говори, че момчетата са работили в почивката. Доволен съм за сега, но имаме още работа“, обясни специалистът.

 

„Няма никакъв натиск да се разделим с който и да е футболист. Те трябва да се доказват като всеки друг. Изключено е да стане това някой да упражни натиск върху ръководството, треньорите или който и да е. Натиск няма –футболистите само трябва да се доказват, че имат желание да останат в отбора“, категоричен бе Хубчев.

 

Още спортни новини - ТУК!