Граждани от Пирдоп обсъдха социални въпроси с депутата от ГЕРБ д-р Петър Беков

Жителите поставиха въпроси за развитието на общината в сферата на спорта и образованието

 При засилен интерес  от жителите на Пирдоп и с обсъждане на много теми, свързани с проблеми на населени места в областта и визията за развитие на различни сектори, премина приемната за граждани на народния представител от ГЕРБ д-р Петър Беков в град Пирдоп, съобщиха от пресцентъра на партията.

В рамките на приемния ден бяха повдигнати редица въпроси от социален характер. Поставени бяха въпроси, касаещи развитието на община Пирдоп в сферата на спорта и образованието. Жителите на Пирдоп споделиха с депутата от ГЕРБ  проблемите на общината, свързани с изпълнението на интегрирания воден проект. Акцент в дискусията бе необходимостта от цялостното изграждане на пътна отсечката Златица- Етрополе. Друг проблем, който поставиха гражданите на Пирдоп е лошото състояние на Многопрофилна болница за активно лечение - Пирдоп, която обслужва жителите на Копривщица, Антон, Пирдоп, Златица, Челопеч, Мирково и Чавдар.

Д-р Беков подчерта, че жителите на София област винаги могат да разчитат на подкрепата на народните  представители от ГЕРБ. „За нас е много важно да бъдем до хората и да работим за решаването на  техните проблеми“, заяви народният представител.