Жители на Челопеч споделиха проблемите си пред депутата Ирена Коцева

Животът

20-01-2015, 19:34

Снимка:

ГЕРБ

Автор:

Яница Танева

Всичко от Автора

Акцент в дискусията бе безработицата в района

Десетки жители на Община Челопеч посетиха приемната на народния представител от ПП ГЕРБ Ирена Коцева, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Сред посетителите на приемната бяха хора работещи в  „Дънди Прешъс Метълс Челопеч” ЕАД и „Елаците МЕД” АД .

В рамките на приемния ден бяха обсъдени редица въпроси от социален характер. Акцент в дискусията бе безработицата в района. Като основен проблем бяха поставени политическите уволнения на БСП. Жители на общината изявиха възмущението си реваншизма на правителството на Орешарски. „В някои от предприятията на територията на Челопеч има натиск върху работниците от представители на БСП”, коментираха жители.

Ирена Коцева обсъди с гражданите необходимостта от приемането на Закона за предучилищно и училищно образование. „Знаете, че година и половина нямахме абсолютно никакво движение в тази посока. Аз се надявам законът да бъде приет и да бъде подкрепен от другите парламентарни групи, защото подкрепата за законопроекта ще означава на практика подкрепа за реални реформи в образованието”, подчерта Коцева.