Цветелина Грахич се жени на морето

Певицата се сгоди за гаджето си Кристиян

Поредна сватба предстои в „Ку-ку бенд", научи „Всеки ден". След като вокалистът на групата Борис Солтарийски официално надяна брачния хомот миналата есен, колежката му Цветелина Грахич смята да последва примера му, и то само след няколко месеца, пише "Всеки ден".

Атрактивната босненка, която освен с глас впечатлява и с многбройните си татуировки, е казала заветното „да" на гаджето си Кристиян и двамата са официално сгодени. Предложението влюбеният младеж й направил малко преди Коледа, но бъдещите младоженци се разбрали да пазят новината в тайна до вчера. „Искахме да мине малко време, да видим как ще се чувстваме. Никой от двамата не е имал и най-малкия страх, че ще се разколебае, но все пак всичко се случва. По-добре беше да изчакаме, за да може, когато обявим официално, че ще се женим, да нямаме никакво съмнение", коментира звездата от „Шоуто на Слави".

Пръстенът, който Грахич вече не сваля пък, е от жълто злато, с инкрустиран цирконий на него. „Цвети не държи на скъпите бижута. Самата тя много пъти ми е казвала, ако реша някой ден да й предложа да ми стане жена, да не се изръсвам за скъпо бижу. По-скоро да се опитам да е нещо близко до стила й, за да може да го съчетава с всичко", коментира приятелят на изпълнителката. Самата певица пък не пропусна да се похвали с новината на личната си страница във фейсбук. „Днес е най-щастливият ми ден... Ден, който чака, и ден, за който си мечтае всяка една обичана жена. Днес ми предложи човекът, когото търсех цял живот. Този човек е Кристиян Шаламанов", сияе звездата.

Кристиян е вокалист на оркестър „Рико Бенд" и е гадже на Грахич почти от една година. Той е от ромски произход, което не притеснява талантливата певица. Двамата издали пред приятели, че искат да имат лятна сватба. „Ще започнем подготовката след като мине концертът по случай юбилея на „Ку-ку бенд" в зала „Арена Армеец", който е през април. Дотогава няма да имам никакво време, а и цялата ми енергия ще отиде в репетиции. Иска ми се да се венчаем на брега на морето", споделила пред близки щастливата бъдеща булка.