Румънеца и Енчев помагат на бургаска студентка

Бургас Лайф

21-01-2015, 08:13

Снимка:

снимка, интернет

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сурвакат Румънеца и Енчев с маратонки

Ивелина Иванова е с онкологично заболяване на лимфните възли, 4 –ти стадий

Хип-хоп изпълнителите Румънеца и Енчев стартират благотворителна акция за скъпоструваща операция и лечение на бургаска студентка в чужбина. 25-годишната Ивелина Иванова е с онкологично заболяване на лимфните възли, 4 –ти стадий. Ивелина е от Пловдив, учи по специалността „Журналистика” в Бургаския свободен университет. Заради заболяването, студентката е принудена да прекъсне обучението си в Бургас. Родителите на Ивелина са успели да съберат определена сума, която е крайно недостатъчна. За лечението на студентката във Франция са необходими още 30 000 евро. 
За да подпомогнат лечението на студентката, двамата рап изпълнители ще организират тематични партита всеки четвъртък от месец февруари. Парите ще бъдат събирани от входната такса, която ще е с цена 2 лева. Партита ще се провеждат в заведението на Румънеца и Енчев „The Club”, който се намира в сградата на БСУ. По време на партита двамата хип-хоп изпълнители са подготвили различни изненади за посетителите. 
Допълнително в клуба ще бъдат поставени кутии, в които могат да бъдат дарявани средства за Ивелина. Официалното откриване на клуба ще е на 23 януари /петък/ от 23.00 часа. 
Дарителска сметка в Райфайзенбанк:
Бенифициент: Ивелина Илкова Иванова
IBAN :BG81RZBB91551004924046