Ученици от Брезник посетиха Народното събрание

Те бяха поканени от народния представител от ГЕРБ Вяра Церовска

Група ученици от СОУ „Васил Левски“ в гр.Брезник посетиха Народното събрание по покана на народния представител и областен координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска. 

След като разгледаха сградата и се запознаха с историята на българския парламент, учениците имаха възможността да се запознаят отблизо с работата на депутатите, като наблюдаваха дебатите от балкона в пленарна зала.Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

В Народното събрание възпитаниците на СОУ „Васил Левски“ си направиха снимки за спомен с председателя на парламента Цецка Цачева и с председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Обиколката завърши в Огледалната зала, където д-р Церовска разговаря с учениците за актуалната политическа обстановка в страната. 

„Младите хора са бъдещето на България и ние трябва да гледаме на тях като на следващото поколение лидери. Надявам се днешното посещение на учениците от гр. Брезник в парламента да е било полезно за тяхното бъдещо развитие“, заяви Церовска. Всеки от тях получи екземпляр от българската Конституция.