Станислав Иванов обсъди изграждането на ВиК в района на "Овча купел"

Народният представител от ГЕРБ-София се срещна с екипа по проектиране за подмяна и изграждане на водопровода в района

Народният представител от ГЕРБ-София Станислав Иванов се срещна с екипа по подмяна и изграждане на водопровод и канализация на територията на район ”Овча купел”, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Проектът се отнася за кв."Овча купел-стара част", кв."Горна баня" и кв."вилна зона Горна баня" и е по Оперативна програма "Околна среда“. 

Иванов обсъди подробно с проектантите кога може да започне изграждането на ВиК в тези райони на София. На срещата бе отчетена готовността за приключване на първата фаза по проекта и възможността за скорошно развитие на строителната дейност. Специално поканени, за да зададат въпросите си, бяха и представители на протестиращите срещу липсата на канализация в района граждани.

Станислав Иванов бе категоричен, че правителството на Бойко Борисов полага максимални усилия оперативните програми да бъдат задвижени отново, след като бяха спрени от предишните управляващи. Народният представител от ГЕРБ-София бе категоричен, че жителите на столицата винаги могат да разчитат на него и на колегите му. „За нас е много важно да бъдем в постоянна връзка с гражданите и да работим за решаването на техните проблеми“, посочи още Иванов.