Блок възстана срещу 50-годишна любовчийка

Съседите й трябвало да спят с тапи за уши

50-годишна шведка е била изгонена от апартамента, който държала под наем, заради прекалено шумен секс и пускане на силна музика. В началото жителите на кооперацията в град в Западна Швеция се опитали да се отърват от буйната съседка, като написали жалба до собственика на сградата. Те съобщили на наемодателя за 16 случая на нетърпима врява от квартирата на жената, уточнявайки, че положението станало особено непоносимо, когато тя се обзавела с ново гадже, съобщава The Local.
По думите на съкооператорите, те се опитали да убедят палавницата да действа по-тихо, но тя не проявила разбиране. Собственикът накарал застаряващата дама да напусне апартамента, но тя пък подала жалба в съда. По време на процеса съседите свидетелствали, че интимният живот на жената станал толкова шумен, че те били принудени да ползват тапи за уши, за да могат да поспят и да отидат поне малко отпочинали на работа, пише БЛИЦ.
Съдът е признал решението на собственика за законно и е изискал от нарушителката до 16 март 2015 г. да освободи жилището.