Добруджа 07 гостува на Арда

Спорт

22-01-2015, 17:32

Снимка:

Изида

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Добруджа 07 - ЦСКА 3-0 (СНИМКИ)

Мачът ще се предава по БНТ свят

Добруджа 07 гостува на Арда в среща от 11-ия кръг на волейболната Суперлига при мъжете. Двубоят е на 23 януари от 17.30 часа и ще бъде предаван пряко по BNT World.
Тимът от Добрич ще пристигне днес следобед в Кърджали, като по-късно ще направи една тренировка, а за утре сутринта е предвидено още едно занимание, пише  CenterSport.org.

«Очаква ни трудно гостуване. Ще излезем срещу опитен тим, който игра равностойно срещу всички отбори. Трябва да покажем най-доброто от себе си, за да постигнем успех. Концентрирани сме върху нашата игра и да покажем максимума от възможностите си», заяви за CenterSport.org треньорът на Добруджа 07 Мирослав Живков.  
Припомняме Ви, че през есента волейболистите от Кърджали максимално затрудниха в зала «Добротица» възпитаниците на Миро Живков. На домакините им се наложи да обърнат мача до 3-2, след като изоставаха с 1-2 гейма.
Добричлии са начело във временното класиране с актив от 25 точки - 8 победи и 2 загуби. Прекият съперник за лидерското място Монтана, изоставащ на точка от Коце Стойков и компания, посреща предпоследния в таблицата Миньор.