180 000 лева струвал апартаментът на убитата Татяна

Апартаментът на убитата преди единадесет дни пиарка Татяна Стоянова струвал 180 000 лева, а джипът й - 20 000 лева,

Вчера прокуратурата разпореди да бъде свалена банковата тайна по отношение на Стоянова, за да бъде установено какви банкови сметки е имала тя, какви са наличностите в тях и имала ли е кредити. 

Целта е разследващите да разберат с какви средства е разполагала 33-годишната жена, а също така и да стане ясен произходът на парите, с които тя е закупила жилището си на ул. "Димитър Греков" в Пазарджик.

Според запознати то е взето с кредит в размер на 180 000 лв., а цената на джипа, който е втора употреба, е около 20 хиляди лева, според "Марица". Все още няма конкретен заподозрян като поръчител на убийството, но за да бъде посочен такъв, е необходимо обстойно да се проучат всички събрани до момента материали.

Според разследващи разплитането на кълбото ще бъде доста сложно, защото трябва да бъде анализиран периодът от последната една година от живота на Татяна Стоянова. Причината за смъртта може да е резултат от засегнати икономически интереси. Това предположение обаче не може да се твърди със сигурност, преди да бъде доказано категорично, смятат разследващите.