Истина или лъжа: Хасан и Ибрахим се местели в Австрия

Добрич Лайф

23-01-2015, 14:13

Снимка:

Ангел Радилов

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хасан и Ибрахим с Коледен концерт в Димитровград

Хасан и Ибрахим Игнатови свириха с БКО (снимки)

Просто правят проучване къде са най-добрите училища

Малките пианисти Хасан и Ибрахим, които участваха в конкурса "Евровизия" с Крисия, ще се преместят да живеят в Австрия, съобщил за столичен всекидневник баща им Денис Игнатов. Всъщност клюката плъзна, след като той разказа, че българка, която живее в Австрия, предложила малките пианисти да заминат да учат в чужбина, пише 24chasa.bg.

Ето какво каза бащата на талантливите пианисти.

Лъжа е. “Не съм казал, че напускаме България, че предаваме страната, каквито публикации чета напоследък.”

Това заяви специално за “24 часа” бащата на талантливите пианисти Хасан и Ибрахим от Шумен Денис Игнатов. “Просто правим проучване къде са най-добрите училища, а столицата на музиката е Виена”, коментира той информацията.

Засега е ясно, че българката, която живее в Австрия, се е свързала с училището на двамата музиканти в Шумен - СОУ “Сава Доброплодни”, и с музикалната педагожка на Хасан и Ибрахим - Маринела Маринова. “Почти всеки ден се чуваме с нея. Тя се интересува от развитието на децата, от мен като педагог и как върви тяхната подготовка”, каза г-жа Маринова, но отказа да коментира думите на бащата.

“Две години е твърде голям срок, за да го обсъждаме отсега, сумите за подобно спонсорство са огромни. Децата са едва в пети клас и сега учат при нас.”