Община Стара Загора обяви обществена поръчка за новите автобуси

Оферти се подават до 18 февруари

Обществена поръчка за нови градски автобуси обяви новосъздаденото общинско дружество "Тролейбусни и автобусни превози" ЕООД – Стара Загора. Поръчката е за доставка на 55 нови дизелови автобуса за нуждите на обществения транспорт в Стара Загора.

Поръчката е с две обособени позиции. Първата е за доставка на 5 дизелови съчленени автобуса, а втората – за 50 дизелови соло автобуса. Освен това бъдещият изпълнител трябва да осигури гаранционен и извънгаранционен сервиз и поддържане на доставените автобуси, да произведе или да осигури резервни части и да проведе обучение на автобусните шофьори и сервизните специалисти за правилното обслужване, експлоатация и ремонт на автобусите.

Прогнозната стойност за съчленените автобуси е 3 550 000 лв. без ДДС, а за единичните – 26 450 000 лв. без ДДС. Срокът за получаване на искания за документи или за достъп до документи, както и за получаване на оферти и на заявления за участие е 18 февруари 2015 г. Офертите трябва да бъдат отворени на 19 февруари 2015 г.