Романтични дестинации за празника на влюбените

Животът

26-01-2015, 11:11

Снимка:

http://balkanec.bg/

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В хотелите сервират салата “Любовно асорти” и торта “Свети Валентин”

Остават още няколко седмици до празника на влюбените Свети Валентин и хотелите в цялата страна се надпреварват да предложат най-примамливите оферти за двойките. Най-изгодно и сигурно е да планирате своето романтично преживяване още сега и да направите онлайн резервация.

Свети Валентин може да отпразнувате в Боровец на топ цена от 134 лв. Промоционалният пакет в хотел “Бор” включва 2 нощувки, закуски, празнична вечеря и комплимент за двойката в хотелската стая. Менюто включва ястия, които са истински афродизиаци – салата “Любовно асорти”, пилешко с билков сос и ароматни подправки и парче торта “Свети Валентин”.

Ако сте почитатели на възрожденската романтика, изберете да прекарате празника в Копривщица. Две нощувки за двама плюс вход за музеите и туристическа карта на града предлага къща “Колорит” на промоционална цена от 60 вместо 90 лв.

С половинката си искате да се усамотите сред природата и да се отърсите от стреса на големия град? Може да го направите сред живописните склонове на Рила, в къща за гости “Ела” в Долна Баня. Удоволствието си заслужава най-вече заради ниската цена – нощувка със закуска и вечеря за двама само за 60 вместо за 86 лв.

Ако си падате по традиционните дестинации, то вашето място е Банско. Освен традиционните нощувка, закуска и празнична вечеря, хотел “Саша” предлага и пакет от СПА услуги. Те включват финландска сауна, масажи, а почитателите на екстремните усещания могат са се възползват и от ски гардероба на хотела.

С шампанско и шоколадови бонбони примамава клиентите си хотел “Бакхус” в с. Шипково. Освен тях, за 154 лв. получавате пакет, включващ две нощувки, романтична вечеря и ползване на сауна. Разходките в полите на Стара палнина ще донесат допълнителни емоции и ще засилят романтиката навръх празника.

Свети Валентин на морето – защо не? Сега е моментът да вземете ваучер за хотески комплекс “Атлантис Резорт” в Бургас. Морското приключение ще ви излезе по 84,90 лв. на човек, но инвестицията определено си струва. Менюто на празничната вечеря ще задоволи и най-капризните влюбени – салата “Любовен трепет”, основно ястие “Наслада за двама”, десерт “Любовна целувка” и напитка “Еликсир на любовта”.

14 февруари край Трявна е приключение, което няма как да пропуснете. Оставете работата, забравете проблемите и се отдайте на романтиката. Семеен хотел “Царева ливада” дава възможност за избор – една или две нощувки, закуска, топла супа за обяд и бутилка бутиково вино. Цената е повече от изкушаваща – 47.60 лв. за една вечер и 93.60 за две нощувки.

В Дряново освен за празника на влюбените, предлагат и оферти за тези, които празнуват Трифон Зарезан. Независимо дали чествате покровителя на виното или на любовта, почивна база “Асеневци” ви кани да се забавлявате със специална празнична програма. Акусти1на вечер със златни български хитове, качествен алкохол и изтънчени ястия на цена 65 лв. на човек.

За познавачите на виното, хотел “София” в Банско предлага дегустация на отбрани напитки в навечерието на празника. Освен това в зимния курорт имате възможността да съчетаете почивката с каране на ски по най-добрите писти в страната и чудесен релакс в СПА центъра на комплекса. Пакетът за две нощувки е 84 лв. на човек, а за три вечери е само 123 лв./DC news