Курдов бяга от Астана заради Мъри

Стоилов да каже дали иска Наско в Астана?, пита Курдов-старши

Петър Курдов, бащата на Атанас Курдов който е играч на Астана, където треньор е Мъри Стоилов,  коментира пред  Sportonline.bg как стоят нещата с неговия син. "Наско не бе взет на първия лагер от зимната подготовка на Астана. Той пусна писмо до клуба в което пита защо не е бил взет на този първи лагер и ще бъде ли повикан на втория",обяснява Петър Курдов.

 

"Хубаво е Мъри да каже дали иска Наско в Астана. Ако го вземе добре. Нещата си продължават. Ако не го вземе обаче на втория лагер ще сезираме УЕФА за да може синът ми да разтрогне своя договор",  заяви Курдов-старши.

 

"Отстрани всички казват,че Наско може да се завърни в Левски, но от самия клуб никой не обелва и дума. А затова, че Венци Стефанов заявява,че Наско винаги е добре дошъл отново в Славия мога само да му бъде признателен. И да кажа,че той е един от малкото български клубни президенти който умее да работи с млади български футболисти",  споделя Петър Курдов.

 

"Всъщност ако Наско се махне от Астана не означава, че ще играе в България.  Може да му потърсим отбор пак от бившите съветски републики"  каза Петър Курдов.