Активистите на Бареков в Пловдив отиват в "Лидер“?

Мисия Пловдив

26-01-2015, 15:49

Снимка:

dariknews.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Една голяма част от структурите на политическа партия „България без цензура“ (ББЦ) в Пловдив ще преминат към партия „Лидер“ и Български демократичен център (БДЦ). Това заяви на пресконференция днес бившият председател на ББЦ Юри Величков, цитиран от Дарик радио.

По думите му, числеността на активистите на Николай Бареков само в район „Западен“ са 152-ма. Очаква се скоро и те да преминат към „Лидер“. От мен, лоша дума няма да чуете за „България без цензура“. Това беше моя кауза в сърцето, работих честно и почтено за тази партия, коментира Величков. Той бе категоричен, че доброволно е напуснал ББЦ на 12 януари, а две дни по-късно е станал член на партията „Лидер“.

По думите му, това, което го е мотивирало да се включи в редиците на тази партия е изказване на съпредседателя на БДЦ д-р Красимира Ковачка, която открито заявила, че не се отпускат достатъчно средства за култура. За първи път някой да каже, че народът ни тъне в невежество. Чувайки тези думи, за мен надделя мнението, че аз трябва да продължа по този път, коментира още Величков.