Безплатни курсове от НСНЦ „Младежки Глас“ Русе

Обучението ще води Ивелин Иванов, председател на Клуб „ИТ”

Клуб „ИТ“ към НСНЦ „Младежки Глас“ – клон Русе организира предварителна среща за обучението по „Уеб дизайн, уеб администриране и основи на графичния дизайн“, което ще се проведе в Регионалната библиотека „Любен Каравелов“ – Русе, съобщиха от НСНЦ „Младежки Глас“ – клон Русе.

Това е осмото поредно издание на курса, който е напълно безплатен и се реализира като част от националната инициатива на структурата в крайдунавския град, озаглавена „УЕБ ПРОЕКТ“. Инициативата включва в себе си два компонента: организиране и провеждане на безплатни курсове по „Уеб дизайн, уеб администриране и основи на графичния дизайн“ и безплатна изработка на уеб сайтове, Фейсбук страници и приложения за мобилни телефони, поддържащи ОС Андроид, в полза на организации и сдружения, развиващи дейност в обществена полза (читалища, училища, библиотеки, музеи, фондации, галерии).

Като обучител ще се изяви председателят на Клуб „ИТ“ към сдружението - Ивелин Иванов, който е и зам.- ръководител на инициативата „УЕБ ПРОЕКТ“. Предварителната среща ще се проведе на 31 януари от 13.00 часа в Обучителния център на библиотеката.